Receptioniste
(24 uur)

KIBO is op zoek naar een receptioniste! Ben jij proactief, spontaan en klantgericht? Hou je ervan om de handen uit de mouwen te steken en zaken geregeld te krijgen? Ga bij KIBO aan de slag!

Wij zijn accountants die ondernemers helpen zichzelf te verbazen. Hoe we dat doen? We weten ongelooflijk veel van de ondernemingen van onze klanten. We beschikken over enorm veel financiële data. Daarom zien we mogelijkheden en kansen eerder en beter. Zo weten we wat ondernemers kunnen, hoe ze zichzelf kunnen verbazen, hoe ze kunnen doen wat ze nooit voor mogelijk hielden. En elke keer wanneer dat lukt, geeft ons dat een enorme kick.

Wat ga je doen?

Je vervult alle veel voorkomende secretariële werkzaamheden zoals telefoon, het (digitaal) verwerken van inkomende en uitgaande stukken zoals jaarrekeningen en fiscale aangiftes en het ontvangen van gasten. Daarnaast ben je een flexibele, proactieve persoonlijkheid die de handen uit de mouwen steekt, waar dat ook nodig mocht zijn.

Jouw profiel

Je bent spontaan, proactief en een harde werker. Je staat collega’s en gasten te woord, zowel telefonisch als persoonlijk en zorgt voor goede ondersteuning van klanten en collega’s.

  • Je hebt een opleiding tot receptioniste of een secretariële opleiding (MBO of Schoevers) gevolgd;
  • Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en hebt zowel goede mondelinge- als schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • Je bent handig met ICT en hebt kennis van Office 365;
  • Je bent bijzonder klantgericht, opereert proactief en bent flexibel ingesteld;
  • Je hebt bij voorkeur affiniteit met Afas.

Het team van KIBO

Onze kern: een intrinsieke motivatie om de klant écht verder te helpen. Daarnaast is ons team jong en energiek en werken we hard aan mooie resultaten. Dit doen we samen met de ondernemer en in contact met de ondernemer, welke rol of functie je ook hebt. En we werken altijd dicht op de cijfers (financieel en niet-financieel).

Ben jij onze receptioniste?

Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Bel Diana Almekinders-van Zanten of Martin Boogaard op 0187 760010, of solliciteer direct hieronder.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

Accountant Oud Beijerland