AxxiAuto over de samenwerking met KIBO

Door KIBO

‘Wij zijn gedreven door passie’, daarmee begint Sebastiaan Touwslager wanneer we praten over AxxiAuto. ‘Wij hebben passie voor auto’s, passie voor mobiliteit en passie om mensen een auto te laten rijden waar ze trots op zijn’. We stellen een paar vragen aan Sebastiaan, die samen met Sjaak Melissant, het gezicht is van AxxiAuto.

Wat moeten we weten over AxxiAuto?

“AxxiAuto bestaat uit een club enthousiaste autoliefhebbers. We werken met een gezellig en jong team van 13 mensen, waarbij iedereen zijn specialisme uitvoert. We zijn een full-service partij die het tof vindt om voor klanten alles van A tot Z te regelen. Van aanschaf tot leasing, van onderhoud tot financiering. In 2015 hebben we ons pand uitgebreid, waardoor de showroom nu ruimte biedt aan 60 auto’s. Een andere mijlpaal is dat we vorig jaar gevierd hebben dat we 20 jaar gevestigd zijn bij de watertoren in Dirksland.”

Wat is jullie ambitie?

“Wij zijn een partij die altijd in beweging is, die verder denkt en durft te dromen. We zien bijvoorbeeld dat online zoekverkeer toeneemt en daar willen we op inspelen. Daarom zijn we momenteel bezig met het bouwen van een fotostudio met draaiplateau, zodat we kunnen werken aan een perfecte presentatie van onze auto’s op het web. Een ander onderdeel waar we op groeien is het aanbieden van bedrijfswagens. We zien dat er vanuit de regio vraag is naar het snel uitbreiden van de mobiliteit. Daarom hebben we structureel een aantal bedrijfswagens op voorraad. Ook voorzien we in onderhoud en 24-uurspechhulp, want bedrijfswagens kosten geld als ze stil staan.”

Heeft KIBO jullie weten te verbazen?

“Martin en Hein zijn gedreven personen. Hein is de analist en cijfermatige, Martin de adviseur. Een fijne combinatie. KIBO is nauw betrokken bij het traject van overdracht van Sjaak naar mij. De begeleiding hierbij is prettig en verloopt voorspoedig. Daarnaast zijn we erg te spreken over het periodieke inzicht dat we ontvangen. We ontvangen maandelijks een rapportage van onze cijfers die door middel van een dashboard duidelijk inzicht geeft in hoe we ervoor staan en aan welke knoppen we moeten draaien.”

“Of KIBO ons verrast heeft? Jazeker! Waar ze ons het meest mee verrassen is misschien wel het kijken naar onze business zonder vooroordeel. Martin en Hein komen niet uit de autobranche en kunnen daardoor als buitenstaander kritisch kijken naar ons businessmodel en financiële plaatje. Daardoor zijn ze creatief en komen ze met ideeën die rendement verhogend zijn.”

AxxiAuto en Kibo accountant

Foto: links Sebastiaan Touwslager, rechts Sjaak Melissant

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

Een werknemer ontslaan vanwege zijn LinkedIn profiel?!