Met welke inzichten uit je data kunnen we jou verbazen?

De accountant die verder gaat dan alleen financiële data

Welke kansen door inzicht kun jij verzilveren?

Financiële data

Je financiële soorten data, die ken je onderhand. Omzet, winst, kosten… Maar stel dat je ook precies weet op welke dag welk product het beste verkoopt of welke medewerker op welke tijd voor de meeste omzet zorgt. Inzicht in dit soort niet-financiële data lijkt alleen voor grote bedrijven weggelegd. KIBO maakt het ook toegankelijk en bereikbaar voor het MKB! Met welke inzichten mogen we jou verbazen?

De verrassende accountant
voor niet-financiële data

Met aantrekkelijke dashboards geven we je inzicht in al je data. We helpen hiermee elke ondernemer die op meetbare informatie het bedrijf wil sturen, niet alleen op financiële data.

Financieel dashboard mobiel

Relevante informatie

In een persoonlijk gesprek ontdekken we samen wat we kunnen gaan meten. Wat is daadwerkelijk van belang om je onderneming een stap verder te helpen? We gaan op zoek naar informatie relevant voor jouw groei. Met de inzichten kun je bijvoorbeeld je inkoopbeleid afstemmen of je strategie aanscherpen.

Bestaande systemen

De data uit je bestaande systemen, zoals een kassasysteem, voorraadadministratie of CRM, maken we inzichtelijk in dashboards. Deze maken we voor je op maat: immers, voor een rijschoolhouder zijn andere inzichten relevant dan voor een slager of horeca-eigenaar. Wij verbazen jou, zodat jij je onderneming beter kan leiden.

Financieel dashboard tablet

“Sinds het dashboard van KIBO heb ik pas écht inzicht in mijn data.”

– Gerbun Klem van Ignis Systems.

Vestigingen

KIBO Middelharnis
Zernikeweg 2
3241 MG Middelharnis
+31 (0) 187-760010
info@kibo-accountants.nl

Meer halen uit jouw data?
Neem dan contact op.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken