Tagline

Hein & Martin

over 10
jaar KIBO

Oktober is een feestmaand voor KIBO. Het accountantskantoor bestaat namelijk 10 jaar. Zakenpartners Hein Kievit en Martin Boogaard blikken samen terug op 10 jaar ondernemerschap.

Lees interview

"Super bedankt voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren en dat er nog vele mogen volgen."

David van Linschoten, Slagerij van Linschoten

BI-ON-FOCUS

Wat een mooie prestatie! 10 jaar KIBO alweer! Waar is de tijd gebleven. Ik wil jullie van harte feliciteren met jullie mooie bedrijf en voor de jaren dat jullie voor ons de administratie verzorgen. Ik zou zeggen op naar de volgende 10 jaar!

Pieter-Jan van Halum

GO Dak en Gevel

WINNAARS HEBBEN EEN PLAN!!! En helden voeren ze ook nog uit! Helden van harte met het bereiken van weer een mijlpaal! Kijk waar jullie staan met jullie passie, energie en geweldige team! Proost, op naar de volgende 10!

Petry Hoofdman

10 jaar KIBO

In 10 jaar hebben we onze naam flink op de kaart gezet en is niet alleen onze klantenkring gegroeid, maar ook ons team! We laten onze collega’s dan ook graag aan het woord. Patrick blikt terug op de afgelopen 10 jaar, wat is er veranderd in de wereld van accountancy en waar gaat het vak binnen nu en 10 jaar naartoe? En Leanne blikt, als eerste medewerker, terug op haar tijd bij KIBO.

Leanne

Assistent Accountant

KIBO’s eerste medewerker Leanne ter Maat over haar tijd bij KIBO.

Lees interview

Patrick

Accountant

Patrick Donkersloot over de rol van de accountant in het verleden, nu en in de toekomst.

Lees interview

Blijf op de hoogte van ons 10-jarig
bestaan via social media

[instagram-feed]