Je weet dat het
er aan gaat komen…

een volgende crisis

De bomen groeien nu weer tot de hemel, maar wat is je plan voor de toekomst? ‘Wat als een volgende storm zich aandient?’ is een vraag die jij als ondernemer jezelf moet stellen.

Wij zijn accountants die verbazen in goede én slechte tijden.

Een duikbrevet

Golven dienen zich aan. Je haalt je haar uit je ogen en geniet even van de zon die recht boven je hangt. Alles gaat voorspoedig en je hebt even geen zorgen aan je hoofd: daar staan we nu. Maar je weet dat het eraan gaat komen. Een volgende storm. Hoe wapen je jezelf tegen deze natuurkracht? Dat kan op meerdere manieren. Laat ons jou helpen om niet ten onder te gaan aan de volgende grote golf, om van die golven geen grote crisis te maken waardoor jij naar adem moet happen. We helpen je om er rustig onderdoor te duiken. We bieden je de training en een duikbrevet tijdens ons Klaar-voor-de-storm event.

Wat is het geheim van bedrijven die onder de golf door duiken?

Een vraag die wij vaak horen tijdens een crisis is: hoe wapen ik mezelf? Maar dan is het eigenlijk al te laat. De storm die een crisis is, heeft dan vrij spel. Het grote geheim om een crisis succesvol te doorstaan ligt besloten in een goede voorbereiding. Om in termen van stormen en golven te blijven:
al het schilder- en touwwerk aan een schip wordt gedaan in een rustige haven.

 

KIBO accountants organiseert daarom het Klaar-voor-de-storm event. Op drie verschillende dagen maken we organisaties klaar voor een crisis die geheid gaat komen.

Waar gaan we
het over hebben?

Naar welke cijfers moet je kijken?

Heb je de juiste ondernemersvorm?

Ben je juridisch goed voorbereid op de toekomst?

Investeer je anticyclisch met het oog op veranderende tijden?

Heb je de juiste mensen voor je organisatie in huis?

Data

Rotterdam

26 juni, in het van der Valk*

*Alle events duren van 19:00 tot 20:30.

Schrijf je nu in

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken