Tagline

Oprichters Hein en Martin

over KIBO Accountants

“Toen wij in 2011 startten met KIBO, hadden we nooit gedacht dat het uit zou groeien tot het bedrijf dat het vandaag is. Waar het begon met twee man in één kantoorruimte, zijn we gegroeid tot een team met 27 enthousiaste accountants en belastingadviseurs in een eigen pand! We hebben onszelf daarmee écht verbaasd. Het heeft ons laten inzien dat er ook voor onze klanten geen droom te groot is en dat we samen verbazingwekkende dingen kunnen realiseren.”

KIBO

Accountants die ondernemers helpen zichzelf te verbazen.

Ondernemend

Wij geven je niet alleen financieel advies.

Vooruitstrevend

Je wist nog nooit zoveel over je eigen bedrijf.

Gepassioneerd

Stiekem zijn we ook gewoon cijfer-nerds.

Betrokken

Je mag altijd bellen, mailen of de deur platlopen.

Overstappen naarKIBO Accountants

Wij weten dat geen enkele accountant, zomaar een accountant is. Het is een vertrouwenspersoon, iemand die essentiële informatie over jouw onderneming voor je waarborgt én iemand die je niet zomaar opzij zet. Overstappen van accountant doe je dan ook niet zomaar.

Toch zien wij dat er bij veel ondernemers een behoefte ontstaat aan een nieuw soort dienstverlening. Eén waarbij de accountant samen met de ondernemer vooruitkijkt in plaats van terug. Wij ambiëren dit uitgangspunt en bieden een dienstenpakket aan dat gemaakt is om jouw onderneming verder te helpen.

Werken bijKIBO Accountants

Hou jij naast de cijfers ook van het ondernemerschap? Kom ons dan helpen om onze klanten te verbazen.
Denk mee over hoe zij hun onderneming naar een hoger niveau kunnen tillen.

Bekijk vacatures!