Tagline

Werken bij KIBO

Winnaarshebben eenplan!

Een accountant kies je niet online, die wil je eerst ontmoeten en zo werkt dat ook met een nieuwe werkgever. We nemen je via deze weg graag mee in de wereld van KIBO, maar schroom ook zeker niet om ons te bellen om een keer langs te komen op ons kantoor in Middelharnis. Wij weten dat er niets belangrijk is dan sfeer proeven en je potentiële collega’s ontmoeten.

Maak een afspraak

Verbaas jezelf, verbaas onze klanten!

Hou jij naast de cijfers ook van het ondernemerschap? Kom ons dan helpen om onze klanten te verbazen. Denk mee over hoe zij hun onderneming naar een hoger niveau kunnen tillen.

Alle vacatures

"KIBO geeft je de ruimte om jezelf te ontwikkelen in wat je leuk vindt!"

Mark Grinwis, Assistent Accountant

 

Persoonlijk groeiendoor te werken bijeen groeiend bedrijf

Wij verbazen niet alleen onze klanten, wij maken ons ook hard om jou te verbazen. Dit zie je terug in onze arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden, opleidingsmogelijkheden en teamuitjes.

Maar ook in de kleinere dingen, zoals goede parkeergelegenheid, een vrijdagmiddagborrel, een goed gesprek bij het koffiezetapparaat en verbazingwekkend fijne werkplekken.

Ontmoet je collega’s

Bij KIBO werken we met enthousiaste professionals die gespecialiseerd zijn in accountancy, belastingadvies en relatiebeheer. We stellen een aantal collega’s graag alvast aan je voor!

Leanne ter Maat woonachtig in Ouddorp en onze eerste werknemer sinds de start van KIBO Accountants.

Hoe kijk je terug op de afgelopen 7 jaar?

Met een super goed gevoel! Toen ik 7 jaar geleden de vraag kreeg om bij KIBO te komen werken, vond ik dat best een moeilijke stap. Maar gevoelsmatig was ik klaar bij mijn vorige werkgever en kon ik deze kans eigenlijk niet voorbij laten gaan.

Na veel overleg met Hein ben ik het avontuur aangegaan en ik heb er nooit spijt van gehad. Wat mij binnen KIBO erg aanspreekt is dat je naast de ondernemer staat. Ook de eerlijkheid naar de klant vind ik prettig. Wanneer iets niet goed gaat moeten beide partijen de vrijheid voelen om dat te benoemen. Daarbij is de flexibiliteit waarin we werken super geregeld. Als mama van een bijna-puber is dat erg fijn.

Niels Volwerk

Relatiebeheerder

"KIBO biedt uitdaging met een breed scala aan klanten. Klanten die wij als lid van de KIBO-familie elke dag helpen weer meer te laten groeien!"

Noelle Brand

Junior Assistent Accountant

"KIBO bestaat uit een fijn team van professionals. Er is altijd ruimte voor een praatje en we maken ons graag samen hard voor onze klanten."

Op de hoogte blijven?Check social media