KIBO is op zoek naar een relatiebeheerder. Help jij mee onze klanten zichzelf te verbazen? Ze te laten doen wat ze nooit gedacht hadden? Adviseer je zowel op fiscaal, organisatorisch en financieel gebied als op personeelsgebied? Ga bij KIBO aan de slag!

Wij zijn accountants die ondernemers helpen zichzelf te verbazen. Hoe we dat doen? We weten ongelooflijk veel van de ondernemingen van onze klanten. We beschikken over enorm veel financiële data. Daarom zien we mogelijkheden en kansen eerder en beter. Zo weten we wat ondernemers kunnen, hoe ze zichzelf kunnen verbazen, hoe ze kunnen doen wat ze nooit voor mogelijk hielden. En elke keer wanneer dat lukt, geeft ons dat een enorme kick.

Wat ga je doen?

Je adviseert relaties in de MKB-praktijk op alle accountancy-vraagstukken. Jij bent het aanspreekpunt van onze (nieuwe) klanten voor al hun fiscale, organisatorische, financiële en personele zaken. Deze klanten begeleid je zelfstandig. De functie is zowel uitvoerend als adviserend. Voor de uitvoerende werkzaamheden heb je ondersteuning van een team van assistent-accountants.

Jouw profiel

Een accurate en efficiënte werker die, net als wij, een proactieve houding heeft. Je hebt na je HBO opleiding (bijvoorbeeld HEAO BE/ACC, AA of SPD) minimaal 5 jaar werkervaring opgedaan. Daarbij heb je gedegen fiscale kennis en ervaring met geautomatiseerde financiële systemen. Je beschikt over communicatieve vaardigheden en bent stressbestendig. Je wilt meer uit jezelf halen; je bent dan ook bereid tot het volgen van opleidingen of cursussen. Een ondernemende blik is een pré.

Wat bieden we je?

Een actieve en uitdagende werkomgeving. Alle ruimte om zelfstandig te werken en jezelf verder te ontwikkelen. Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Maar vooral: met een hecht team van accountancy-professionals de ondernemers écht verder helpen.

Het team van KIBO

Onze kern: een intrinsieke motivatie om de klant écht verder te helpen. Daarnaast is ons team jong en energiek en werken we hard aan mooie resultaten. Dit doen we samen met de ondernemer en in contact met de ondernemer, welke rol of functie je ook hebt. En we werken altijd dicht op de cijfers (financieel en niet-financieel).

Ben jij onze relatiebeheerder?

Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Bel Hein Kievit of Martin Boogaard op 0187 760010, of solliciteer direct hieronder.

    Je contactgegevens

    Upload je CV