KIBO is op zoek naar een gevorderd assistent-accountant. Help jij mee onze klanten zichzelf te verbazen? Ze te laten doen wat ze nooit gedacht hadden? En popel je om een volgende stap in je carrière te zetten? Ga bij KIBO aan de slag!

Wij zijn accountants die ondernemers helpen zichzelf te verbazen. Hoe we dat doen? We weten ongelooflijk veel van de ondernemingen van onze klanten. We beschikken over enorm veel financiële data. Daarom zien we mogelijkheden en kansen eerder en beter. Zo weten we wat ondernemers kunnen, hoe ze zichzelf kunnen verbazen, hoe ze kunnen doen wat ze nooit voor mogelijk hielden. En elke keer wanneer dat lukt, geeft ons dat een enorme kick.

Wat ga je doen?

Je ondersteunt de accountant en de belastingadviseur die voor management, acquisitie en relatiebeheer verantwoordelijk zijn.

Je werkzaamheden bestaan uit:

  • opstellen en bespreken van tussentijdse rapportages;
  • samenstellen en bespreken van jaarrekeningen;
  • opstellen en inrichten van management-dashboards;
  • samenstellen en bespreken van fiscale aangiftes;
  • onderhouden van contact met cliënten; en
  • zorgdragen voor een goed opgebouwd dossier in de digitale omgeving.

Jouw profiel

Een accurate en efficiënte werker die, net als wij, een proactieve houding heeft. Je denkt en werkt minimaal op HBO-niveau. Je hebt affiniteit met ICT of bent digi-savvy: nieuwe digitale software schrikt je niet af om mee te werken en je kunt ondernemers erin meenemen. Na zo’n vier jaar werkervaring bij een accountantskantoor popel je om de volgende stap in je carrière te zetten. Een ondernemende blik is een pré.

Wat bieden we je?

Een actieve en uitdagende werkomgeving. Alle ruimte om zelfstandig te werken en jezelf verder te ontwikkelen. Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Maar vooral: met een hecht team van accountancy-professionals de ondernemers écht verder helpen.

Het team van KIBO

Onze kern: een intrinsieke motivatie om de klant écht verder te helpen. Daarnaast is ons team jong en energiek en werken we hard aan mooie resultaten. Dit doen we samen met de ondernemer en in contact met de ondernemer, welke rol of functie je ook hebt. En we werken altijd dicht op de cijfers (financieel en niet-financieel).

Ben jij onze gevorderde assistent-accountant?

Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Bel Hein Kievit of Martin Boogaard op 0187 760010, of solliciteer direct hieronder.

    Je contactgegevens

    Upload je CV