Met een specialisatie in daken, kozijnen en andere verbouw- en timmerwerkzaamheden, ben je bij GO Dak en Gevel aan het juiste adres voor je (ver)bouwproject. In 2019 richtten Petry Hoofdman en Jan Kees Mijnders het bedrijf op en nu, in 2024, werken ze hier nog steeds met evenveel plezier aan. We spreken met Petry over het ontstaan van de onderneming en hoe KIBO hier een bijdrage aan heeft geleverd.

De beginjaren

Het idee om zelf een onderneming te starten borrelde al jaren volgens Petry: ‘’Ik heb er met mijn compagnon in de zomer van 2019 een klap op gegeven en we hebben tot op de dag van vandaag geen spijt.’’ Met jarenlange ervaring bij oud werkgevers én de juiste stabiele basis, ook privé, voelden ze aan alles dat dit de juiste timing was.

Goed en wel begonnen, klopte corona aan. ‘’We hadden het natuurlijk niet verwacht, maar het zorgde bij ons uiteindelijk voor een stortvloed aan werk.’’, vertelt Petry. Zo konden de twee mannen er al hun tijd en energie insteken en dat heeft beloond. De samenwerking tussen Petry en Jan Kees verloopt dan ook soepel: Jan Kees houdt zich onder andere bezig met de werkvoorbereiding, terwijl Petry veelal in de buurt van het project te vinden is. ‘’En samen staan we sterk.’’

Lovende woorden

De connectie tussen KIBO en GO Dak en Gevel bestaat al jaren. Petry sprak KIBO voor het eerst in 2013 over het starten van een eigen onderneming. ”Vanaf dat moment was er al een klik en een goed gevoel bij KIBO, het was dus in 2019 niet lastig om een accountant te kiezen.’’ Uiteindelijk heeft KIBO de twee mannen ondersteund bij het oprichten van het bedrijf.

De eigenaren van GO Dak en Gevel kunnen het laagdrempelige contact en het proactief meedenken van KIBO erg waarderen. ‘’Voordat wij ergens over hebben nagedacht, hebben zij dat al gedaan.’’, vertelt Petry. Er wordt gezamenlijk gekeken naar mogelijke kansen en bedreigingen. Daarnaast boekt KIBO de inkoopfacturen in en verzorgen ze de kwartaal- en jaarcijfers.

Nog even voor de administratie

GO Dak en Gevel te Dirksland

Opgericht in 2019, werkt al vanaf het begin samen met KIBO Accountants.

Het ondernemersgeheim van Petry en Jan Kees:

‘’We zeggen niet wat we doen, we doen wat we zeggen.’’, aldus Petry. Bij GO Dak en Gevel staat de klant centraal en wordt de klant ontzorgd. ‘’Een project wordt eerst afgemaakt voordat we aan een nieuw project beginnen. Dat vinden we heel belangrijk!’’