Een persoonlijke accountant die advies geeft en net de stap extra zet voor haar klanten, is dit over een paar jaar achterhaald? Nick Chandi, blogschrijver van Forbes, voorspelde in 2018 al dat dit niet zo zal zijn. Er wordt veel anders door de komst van technologie maar dit zal de dynamiek tussen ondernemer en accountant niet veranderen. KIBO zet op regionaal niveau, maar ook in de rest van Nederland, nét die stap extra.

KIBO is een bekende accountant van ondernemers in de regio. Van Goeree-Overflakkee tot aan de Hoeksche Waard. Toch weten steeds meer ondernemers uit de rest van Nederland KIBO te vinden, dat komt omdat KIBO investeert in het persoonlijke contact met haar klanten. ‘’We gaan alleen voor het maximale resultaat voor onze klanten”, vertelt Martin Boogaard, mede-eigenaar van KIBO, ‘’we vechten voor ze. We onderscheiden ons door het contact met de klanten, door innovatie en door voor het maximale te gaan.’’

KIBO verrast ondernemers door te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Er wordt samengewerkt op persoonlijk niveau. KIBO kijkt daarbij naar de onderneming, de personen erachter, wat de doelen zijn voor korte en lange termijn en natuurlijk naar de cijfers.

Connecties in Goeree-Overflakkee

Door regionaal te ondernemen, is het starten van samenwerkingen sneller geregeld. De dames van IMPROVE bewijzen dat. Mede dankzij hun persoonlijke karakter en de support vanuit KIBO hebben zij een groot klantenbestand kunnen opbouwen. Middelharnis is centraal gelegen op Goeree-Overflakkee, er komen klanten uit Middelharnis en de Hoeksche Waard maar ook uit Schouwen-Duiveland, Voorne-Putten, Tholen en West-Brabant.

Twee andere ondernemers, de heren van Restaurant L’Ambiance, weten door de samenwerking met KIBO dat sommige kansen maar één keer voorbij komen. Jordi Bos en Leander Kattestaart aarzelden geen moment toen Martin ze tipte over een prachtig, historisch pand aan de jachthaven van Middelharnis. De voorbeelden van IMPROVE en L’Ambiance laten zien: samenwerking met een persoonlijke accountant kan veel meer voor je onderneming betekenen dan je had kunnen vermoeden.

Mogen we jou verbazen? Neem contact met ons op.