De medewerkers van KIBO ontfermen zich iedere dag over de cijfers van jouw onderneming en dat doen ze met één doel: jouw bedrijf tot een groter succes maken. In deze blogreeks stellen we al onze medewerkers aan je voor. Deze maand: Relatiebeheerder Djoël Hullegie.

Djoël, kun je iets vertellen over je opleidingsachtergrond?

Na de middelbare school heb ik Bedrijfseconomie gestudeerd, waarna ik 3,5 jaar werkzaam ben geweest bij KPMG. Hier controleerde ik de cijfers van de grootste bedrijven die in Nederland gevestigd zijn. Tijdens mijn tijd bij KPMG heb ik de Masteropleiding Accountancy gevolgd op de Nyenrode Business Universiteit in Breukelen.

Wat was voor jou de reden om de overstap te maken naar KIBO?

Bedrijven vanaf een bepaalde grootte moeten gecontroleerd worden op hun cijfers en dat was mijn taak bij KPMG. Ik miste hierin een stukje toegevoegde waarde, omdat het voor deze bedrijven meer een verplichting is én echt advies geven niet bij mijn takenpakket hoorde. Ik wilde bedrijven graag verder helpen en daarom leek het mij interessanter om voor MKB-bedrijven te werken. Daarnaast realiseerde ik me tijdens de corona-periode dat ik veel en ver moest reizen en dat ik liever dichterbij huis wilde werken.

Sinds december 2020 werk je bij KIBO, wat is jouw rol?

Ik ben Relatiebeheerder, maar mijn functie is erg breed. Ik onderhoud het contact met verschillende klanten en ben verantwoordelijk voor bijvoorbeeld de jaarrekeningen, fiscale aangifte en maand- en kwartaalcijfers. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor deze klanten en werk ook aan opdrachten die eenmalig voorbijkomen zoals het rond krijgen van financieringen en het uitvoeren van consolidaties.

Wat vind je het leukst aan je baan?

Ik vind het leuk dat ik kan meekijken met MKB-bedrijven en ze advies kan geven op financieel en bedrijfskundig gebied. Het is voor mij mogelijk geworden om écht toegevoegde waarde te bieden aan bedrijven.

Op welk gebied wil je nog verder ontwikkelen binnen je vak?

Dit jaar ga ik weer gedeeltelijk terug de schoolbanken in. Ik ga namelijk de komende drie jaar studeren voor mijn AA-titel. Zodra ik die behaald heb, word ik ingeschreven als accountant in het landelijk register. Dat is mijn volgende doel.

Nog even voor de administratie

Wat is je leeftijd?
28 jaar

Liever cijfers of letters?
Cijfers

Wat zijn je hobby’s?
Ik ben gek op auto’s. Samen met een vriend ben ik iedere week wel bezig met het poetsen en onderhouden van onze auto’s. Verder ben ik gemiddeld vijf keer per week te vinden in de sportschool van KIBO. Nog zo’n voordeel van deze baan; na het werk loop ik direct de sportschool nog even in.

Wat weten klanten wellicht niet over jou?
Ik hou van festivals en ga er jaarlijks heel wat af. Met een goed feestje maak je mij altijd blij!