Tagline

Geelhoed Transport

Nooit gedacht dat ons bedrijf nu al hier zou staan.

Een vervoerder die nooit ‘nee’ zegt, vol op kwaliteit focust en waar professionele en gepassioneerde chauffeurs achter het stuur zitten met een intrinsieke motivatie om hun doelen te verwezenlijken. Dat is transportbedrijf Gebr. Geelhoed uit Middelharnis.

Lars:

"Door KIBO hebben we veel informatie over ons bedrijf. Zonder de inzichten die daaruit komen zou ons succes een stuk harder bevochten zijn."

Bij Gebr. Geelhoed hoeven ze niet lang na te denken over de factoren die aan de explosieve groei van het bedrijf hebben bijgedragen: de kennis en ervaring van vader Geelhoed, gecombineerd met het harde werken van zonen Lars en Niels en het advies van KIBO.

De Gebr. Geelhoed begonnen in de moeilijkere jaren van de transportwereld, maar staan nu bekend als een geduchte concurrent. Dat had oprichter Lars Geelhoed nooit durven dromen toen hij voor zichzelf startte. Vandaag de dag rijden er 20 eigen wagens en nog eens 15 tot 20 vaste charters voor de jonge ondernemer. Een fantastische en bijna ongelofelijke groei. “Toen er bij de opening van ons kantoor in september 2017 ruim 300 klanten en werknemers inclusief aanhang in onze loods stonden, besefte ik pas hoe bijzonder ons succes is!” vertelt Lars trots.

De groei is deels te dankenaan de samenwerking met KIBO.

De wereld van transport is klein en de lijntjes zijn kort. Een goede naam is erg belangrijk. In 2016 vervoerde Lars ruim 500 vrachten voor een klant met een succespercentage van 99.7%. Door dit soort percentages en tevreden klanten kun je als bedrijf groeien.

De groei is deels te danken aan de samenwerking met KIBO. Over die samenwerking is Lars helder: “Vanaf het eerste moment zitten we op één lijn en fungeert KIBO als een onmisbare kennisbank voor al onze vragen. Alles wat KIBO doet, nemen wij af en zonder de inzichten die daaruit komen, zou ons succes een stuk harder bevochten zijn.” Door dat inzicht en het proactieve advies dat erbij komt, hoeft Lars nooit te gissen, of zoals hij het zelf zegt: “Je weet het precies: wat recht is, is recht en wat krom is, is krom.”

Deze ondernemersmochten wij verbazen!

Onze klanten zijn ambitieuze ondernemers die iedere dag hun bed uitstappen om verder te groeien. We hebben klanten vanaf het eerste uur en klanten die later bij ons zijn aangesloten. Je vindt ze niet alleen op Goeree-Overflakkee maar in alle hoeken van het land.
En daar zijn we trots op!