Tagline

Van Linschoten Keurslager

Samen klaar voor de toekomst

Familiebedrijf van Linschoten kent haar oorsprong aan het begin van de 20e eeuw en is gevestigd in Rotterdam Kralingen. De slagerij wordt aangestuurd door vader Hubert, moeder Franny en zoon David. Hun slagerij staat in het teken van kwaliteit, waarbij ze zichzelf regelmatig uitdagen door deel te nemen aan wedstrijden en het assortiment uit te breiden met nieuwe vleeswaren.

Franny:

“Als je bedrijf steeds groter groeit, wordt de administratie serieus. Ik wilde niet meer iedere week naar de brievenbus met stapels post.”

In 1997 namen Hubert en Franny de slagerij over van Hubert zijn ouders. Nadat ze jaren samen hadden gewerkt werden de taken opnieuw verdeeld.

Franny vertelt hierover: “Hubert richtte zich op de winkel, terwijl ik het zorgen voor de kinderen combineerde met de administratie. Ik werkte zoveel mogelijk vanuit huis en nam naast het personeelsbeleid en de administratie alle taken op me die niet aan de werkvloer gebonden waren. Al snel vormden we een perfect duo.” Binnen de werkzaamheden die Franny uitvoerde lag de focus op structureren en vooruitkijken.

“Dat proactieve, dat je het samen doet, vind ik te gek.”

In 2018 sloot zoon David zich aan als eigenaar in de VOF. Hij vertelt: “Ik draaide zo’n 6 jaar mee in het bedrijf voordat we besloten dat ik mede-eigenaar zou worden. Die verandering wilden we natuurlijk wel goed op papier krijgen en dat was de eerste keer dat we met KIBO hebben samengewerkt. De nauwe samenwerking met KIBO heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat mijn ouders en ik een goed team zijn geworden.” Voor Franny was het snel duidelijk dat ze verder wilde met KIBO als accountant: “Ik was al een tijdje bezig met het digitaliseren van de administratie, maar onze huidige boekhouder kon mij daar niet voldoende in ondersteunen. Ik wilde de automatisering graag goed geregeld hebben, zodat ik mijn werkzaamheden over een aantal jaar netjes achter kan laten voor mijn zoon. In KIBO zag ik de perfecte partner.”

Als Franny terugblikt op de samenwerking komt ze tot de volgende conclusie: “Bij KIBO zijn de lijntjes heel kort. Daardoor wordt er zeer snel geschakeld en dat bevalt ons goed. Met de beschikbare software is de volledige administratie breed en vooral diep inzichtelijk en heb ik echt het gevoel dat we het samen doen.”

David is ook overtuigd van de langdurige samenwerking met KIBO: “Het is fijn dat ze niet alleen kijken naar de cijfers, ze nemen veel meer onderdelen van het bedrijf mee in hun adviezen. Zo houden ze bij het maken van keuzes bijvoorbeeld altijd rekening met de gevolgen voor mij als opvolger. Daarnaast bevinden we ons in een razendsnel veranderende wereld en ik moet elke kans benutten om het voortbestaan van onze winkel te waarborgen. Ook richting de toekomst vind ik het daarom fijn om een sparringpartner als KIBO in mijn netwerk te hebben.”

Deze ondernemersmochten wij verbazen!

Onze klanten zijn ambitieuze ondernemers die iedere dag hun bed uitstappen om verder te groeien. We hebben klanten vanaf het eerste uur en klanten die later bij ons zijn aangesloten. Je vindt ze niet alleen op Goeree-Overflakkee maar in alle hoeken van het land.
En daar zijn we trots op!