Dan ben je bij KIBO niet aan het goede adres! Wij doen namelijk dingen anders. Wij doen dingen niet goed, maar wij doen het beter. Je komt naar KIBO, omdat je huidige accountant zijn werk wel doet, maar ook niet meer dan dat. Bij KIBO gaan we je in positieve zin verrassen!

Digitaal

Een traditionele accountant wil graag de boeken zien. Letterlijk. Natuurlijk is een stuk digitalisering hem niet vreemd, maar wanneer het tijd is voor de controle, duikt hij het liefst de papieren in. Bij KIBO doen we dat anders. Wij gaan mee met de tijd en doen het liefst alles digitaal. Natuurlijk moeten we soms de boeken erbij halen. Maar als het even kan, dan doen we het niet.

Gezellig

Een traditionele accountant ontmoet zijn cliënten alleen als het echt moet. Functioneel? Misschien wel, maar gezellig is het zeker niet! Hij zal nooit proactief langskomen. Hij belooft het soms wel, maar in de praktijk komt er gewoon niets van terecht. KIBO houdt daar niet van. Het liefst drinken we elke dag een goede bak koffie met onze cliënten. Daardoor proberen we ze keer op keer weer te verrassen.