Vanaf vandaag huist de vestiging Middelharnis van KIBO Accountants & Belastingadviseurs op een nieuw adres. KIBO is een accountantskantoor, gespecialiseerd in aandacht voor de klant en ondersteuning bij inzicht in de financiële administratie. Met de verhuizing van het hoofdkantoor naar de Zernikeweg 2 in Middelharnis blijven zij groeien.

Het nieuwe pand heeft een zeer herkenbare en karakteristieke glazen gevel en behuisde voorheen de kantoor- en boekhandel van Tom Vroegindeweij en de inmiddels gestopte fietsengroothandel FITS. Het terrein waar KIBO’s nieuwe kantoor staat is in trek. Meerdere bedrijven betrokken de afgelopen tijd het gebied rondom de Industrieweg. KIBO is van plan het moderne karakter van het pand te behouden door het interieur ruim in te richten. Zo worden er speciale ruimtes ingericht voor het ontvangen van en brainstormen met klanten. Daarmee zegt KIBO voor het verrassende te willen zorgen dat ze klanten beloven.

De groei naar een groter kantoor past in lijn met de ambities van KIBO. Mede-oprichter Martin Boogaard: “Onze wens is om binnen nu en vijf jaar een organisatie met een groep van tussen de 35 en 40 medewerkers bij elkaar te hebben, om onze relaties optimaal te kunnen blijven bedienen. Iets dat ze al jaren van ons zijn gewend en daarbij komen de extra vierkante meters goed van pas. Deze verhuizing is voor ons de juiste stap op het juiste moment. We ondervangen onze groei met een modern, ruim en goed bereikbaar kantoor waar we iedereen prettig kunnen ontvangen. Ik nodig iedereen van harte uit om langs te komen voor een rondleiding en een bak koffie.”