Tagline

Accountants die verbazen.

Dat hoor je niet vaak!

Wij zijn accountants die hun klanten verbazen. En dat hoor je niet vaak. Wij beschikken over een enorme berg financiële data en dat zorgt ervoor dat wij dingen eerder én beter zien. Wij zien hoe jij dingen kunt bereiken die je nooit voor mogelijk hebt gehouden en hoe jij jezelf kunt verbazen. Mogen we jou helpen om dat te bereiken? Mogen we jou verbazen?!

Zo doen we dat

Martin en Hein:

"Ondernemen is zien wat iedereen ziet en doen wat niemand anders doet."

Wij geloven dat iedere ondernemer behoefte heeft aan inzicht in zijn financiën zodat hij zijn onderneming beter kan sturen. Daarom hebben wij, bij de start van KIBO in 2011, direct ingezet op vergaande automatisering. Hoe minder handjes aan een factuur, hoe meer tijd wij hebben voor onze klanten, voor jou!

Cijfers zijn voor ons de kapstok om bedrijfseconomisch en strategisch te adviseren. Het onderscheidend vermogen van KIBO is niet dat wij ‘mooiere of betere’ jaarrekeningen maken. Dat is de basis die je mag verwachten van een accountant. Wij gaan verder. Wij staan naast én achter jou, om jouw ambities waar te maken.

Relaties aan het woord

De KIBO-communityWord je klant, danword je member.

Het team van KIBO is volop in beweging zodat we onze klanten kunnen blijven verrassen. Je krijgt bij ons niet alleen een verzorgde boekhouding, inzicht in je eigen dashboard en ieder kwartaal een voortgangsgesprek…
Nee. Als je klant wordt bij KIBO, word je ook een KIBO-member.

Dit betekent dat je toegang krijgt tot webinars en gratis evenementen, dat we je op de hoogte houden over financiële en fiscale veranderingen en dat we je met andere ondernemers uit jouw branche in contact brengen als daar behoefte aan is. Klinkt goed toch?!

Deze ondernemersmochten wij verbazen!

Onze klanten zijn ambitieuze ondernemers die iedere dag hun bed uitstappen om verder te groeien. We hebben klanten vanaf het eerste uur en klanten die later bij ons zijn aangesloten. Je vindt ze niet alleen op Goeree-Overflakkee maar in alle hoeken van het land.
En daar zijn we trots op!