Tagline

Axxi Auto

Van A tot Z inzet voor de klant!

Dat de heren van AxxiAuto een passie hebben voor auto’s én de autobranche is aan alles te merken. Het zijn enthousiaste autoliefhebbers die zich iedere dag inzetten om mensen een auto te laten rijden waar ze trots op zijn. KIBO adviseert en ondersteunt AxxiAuto op financieel gebied.

Sebastiaan:

“Iedere maand krijg ik cijfers toegestuurd in een overzichtelijk dashboard dat aangeeft hoe we ervoor staan en aan welke knoppen we moeten draaien."

Eigenaren Sebastiaan Touwslager en Sjaak Melissant zijn het gezicht van AxxiAuto, maar tel daar gerust een gezellig en jong team van 13 mensen bij op.

AxxiAuto is intussen ruim 20 jaar gevestigd bij de watertoren in Dirksland en een onderscheidende full-service partij. Sebastiaan vertelt hierover: “Wij vinden het tof om voor klanten alles van A tot Z te regelen. Van aanschaf tot leasing, van onderhoud tot financiering.” En die aanpak werkt. In 2015 breidden de heren het pand uit, waardoor de showroom nu ruimte biedt aan 60 auto’s.

Ondernemers die demarkt altijd een stapvoor proberen te zijn

AxxiAuto is te typeren als ambitieus en daar kunnen wij als KIBO goed mee overweg! Het zijn vooruitstrevende ondernemers die de markt altijd een stap voor proberen te zijn. Bijvoorbeeld op het gebied van online presentatie en zichtbaarheid. Sebastiaan vertelt: “Door inhouse de beschikking te hebben over een fotostudio met draaiplateau, werken we aan een perfecte presentatie van onze auto’s op het web.”

Momenteel wordt de overdracht van het bedrijf voorbereid, waarbij Sebastiaan de zaak van Sjaak zal overnemen. KIBO is nauw betrokken bij het traject van deze overdracht. Over de samenwerking met KIBO is Sebastiaan helder: “Ik ben erg te spreken over het periodieke inzicht dat wij ontvangen. Iedere maand krijg ik cijfers toegestuurd in een overzichtelijk dashboard dat aangeeft hoe we ervoor staan en aan welke knoppen we moeten draaien. Heel prettig!”

Deze ondernemersmochten wij verbazen!

Onze klanten zijn ambitieuze ondernemers die iedere dag hun bed uitstappen om verder te groeien. We hebben klanten vanaf het eerste uur en klanten die later bij ons zijn aangesloten. Je vindt ze niet alleen op Goeree-Overflakkee maar in alle hoeken van het land.
En daar zijn we trots op!